"Otevřené dveře" - nejlepší pozvánka k zápisu

"Otevřené dveře" - nejlepší pozvánka k zápisu
22. 03. 2019
Den otevřených dveří se nám velice vydařil. Po celé dopoledne proudily po chodbách skupinky dětí a rodičů vedené průvodci, kluky a dívkami z 8.C. A protože všechny dveře do tříd byly toho dne opravdu otevřené, mohl každý návštěvník kamkoli nahlédnout, zastavit se a ti nejodvážnější i zapojit se do výuky.

Aby putování dětí po škole nebylo jen samoúčelné, připravili jsme pro ně několik stanovišť, kde se při plnění drobných úkolů mohly seznámit s různými formami činností ve škole. Budoucí školáci se tak na chvíli stávali nadějnými programátory, pomocí mobilní aplikace ovládali robotické auto, zasmáli se při Popletené pohádce, vyzkoušeli svou odvahu na opičí dráze v tělocvičně a v družině si zatančili disko tance, nebo řešili rébusy. Koho přepadl hlad a žizeň, mohl se zastavit v jídelně na malé občerstvení.

V průběhu dne tak školou prošlo velké množství, věříme, že spokojených návštěvníků, a nejen na ně, ale i na ty, kterým čas nedovolil přijít se s námi pobavit, se těšíme na viděnou při zápisu do prvních tříd ve čtvrtek 4. a v pátek 5. dubna

Děkujeme všem, žákům, pedagogům i ostatním zaměstnanců školy, kteří se svým osobním přínosem podíleli na přípravě a zdárném průběhu celké akce.

Krátkou ukázku toho, jak to u nás vypadalo, najdete ve fotogalerii.